[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Drechterland iets unieks initiëren? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, gezond én prachtig drankje! simpel.collectief met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw party, beurs of festival in Drechterland. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zal het op uw festiviteit zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Drechterland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Drechterland, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Waarom dit onophoudelijk zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Drechterland. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens prepareren onze bartenders met overgave en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Drechterland bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Drechterland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Drechterland meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Drechterland? Vraag dan een offerte aan. hierna zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen