Wil jij in Drimmelen iets unieks organiseren? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én fraai drankje! ongekunsteld.gezamenlijk met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste concept voor jouw festijn, beurs of manifestatie in Drimmelen. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel mensen even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Drimmelen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Drimmelen, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een geheel match met uw feest zijn. Waarom dit onophoudelijk zo is? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Drimmelen. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel daadkracht en overgave lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Drimmelen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Drimmelen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Drimmelen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Drimmelen direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Drimmelen? Vraag dan een aanbod aan. nadien zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen