[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Dronten en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, heilzaam én goed drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer practisch. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw party, beurs of festival in Dronten. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw festival zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Dronten

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Dronten, wij hebben steevast een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom dit steevast zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festival in Dronten. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. nadien maken onze barkeepers met veel daadkracht en passie lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Dronten. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Dronten bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Dronten
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Dronten?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Dronten? Vraag dan een offerte aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We garanderen een super festival en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen