[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Ede? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw event in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én aantrekkelijk drankje! Het is zeer eenvoudig om een mobiele smoothiebar te huren.gezamenlijk met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste concept voor jouw festijn, beurs of festival in Ede. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Ede

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Ede, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Ede. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met overgave en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Ede bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Ede
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Ede?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Ede? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen