[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Enschede en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én mooi drankje! simpel.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste concept voor jouw festival, beurs of happening in Enschede. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel lieden komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Enschede

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Enschede, wij hebben permanent een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. nadien maken onze barkeepers met veel wilskracht en drift heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Enschede. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Enschede een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Enschede
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Enschede onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Enschede? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen