[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Ferwerderadiel en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festiviteit in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, gezond én schoon drankje! simpel. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw partij, beurs of evenement in Ferwerderadiel. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel mensen even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Ferwerderadiel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Ferwerderadiel, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een volledig match met uw partij zijn. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Ferwerderadiel. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. hierna. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Ferwerderadiel bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Ferwerderadiel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Ferwerderadiel?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Ferwerderadiel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We garanderen een fantastisch partij en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen