[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Flevoland iets unieks regelen? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én aantrekkelijk drankje! gemakkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw partij, beurs of gebeurtenis in Flevoland. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zal het op uw festiviteit zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Flevoland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Flevoland, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een uitstekend match met uw festiviteit zijn. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Flevoland. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Daarna maken onze barkeepers met veel energie en passie heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Flevoland. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Flevoland bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Flevoland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Flevoland?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Flevoland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. hierna zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen