Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in Geldermalsen? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw event in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én schoon drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer eenvoudig. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw festiviteit, beurs of gebeurtenis in Geldermalsen. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel mensen even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Geldermalsen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Geldermalsen, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een geheel match met uw feest zijn. Waarom is dit zo? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Geldermalsen een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Geldermalsen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Geldermalsen meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Geldermalsen? Vraag dan een offerte aan. naderhand zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen