[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een gebeurtenis in Geldrop-Mierlo en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festiviteit in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én schoon drankje! Het is zeer {eenvoudig.Samen met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw festiviteit, beurs of manifestatie in Geldrop-Mierlo. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Geldrop-Mierlo

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Geldrop-Mierlo, wij hebben altijd een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw gebeurtenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met passie en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Geldrop-Mierlo een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Geldrop-Mierlo
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Geldrop-Mierlo?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Geldrop-Mierlo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. later zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen