[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Goirle? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feestelijkheid in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én fraai drankje! ongecompliceerd.gezamenlijk met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw party, beurs of festival in Goirle. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het direct veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Goirle

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Goirle, wij hebben doorlopend een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel energie en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Goirle. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Goirle bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Goirle
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Goirle meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Goirle? Vraag dan een aanbod aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen