[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Gorinchem iets unieks initiëren? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, vitaal én fraai drankje! Een smoothiebar huren in Gorinchem is heel eenvoudig. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw feest, beurs of festival in Gorinchem. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel mensen komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Gorinchem

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Gorinchem, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een volledig match met uw festival zijn. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je permanent een goede aansluitende bar krijgt die perfect is voor jouw evenement. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. aansluitend maken onze barkeepers met veel werklust en passie heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Gorinchem. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Gorinchem bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Gorinchem
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Gorinchem?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Gorinchem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We garanderen een fantastisch festival en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen