[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een gebeurtenis in Groningen en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, vitaal én aantrekkelijk drankje! Een smoothiebar huren in Groningen is heel ongecompliceerd.gezamenlijk met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste model voor jouw festijn, beurs of manifestatie in Groningen. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Groningen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Groningen, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een geheel match met uw partij zijn. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Je weet daarom dat je doorlopend een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw evenement. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met drift en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Groningen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Groningen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Groningen onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Groningen? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen