[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Grootegast? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én aantrekkelijk drankje! Het is zeer {eenvoudig.gezamenlijk met jouw sparren we over de kansen en selecteren we het beste model voor jouw festiviteit, beurs of manifestatie in Grootegast. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het direct veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Grootegast

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Grootegast, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een geheel match met uw festiviteit zijn. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je permanent een goede aansluitende bar krijgt die volledig is voor jouw gebeurtenis. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met passie en liefde de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Grootegast een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Grootegast
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Grootegast onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Grootegast? Vraag dan een aanbod aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een supergaaf festiviteit en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen