Wil jij in Haarlemmerliede en Spaarnwoude iets unieks organiseren? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én mooi drankje! ongekunsteld. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw festival, beurs of happening in Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel lieden komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een perfect match met uw feest zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw evenement. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met drift en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Haarlemmerliede en Spaarnwoude een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Haarlemmerliede en Spaarnwoude
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Haarlemmerliede en Spaarnwoude direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Haarlemmerliede en Spaarnwoude? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen