[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Harderwijk en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én goed drankje! ongecompliceerd. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw partij, beurs of evenement in Harderwijk. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw partij zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Harderwijk

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Harderwijk, wij hebben doorlopend een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Je weet daarom dat je doorlopend een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw gebeurtenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Harderwijk bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Harderwijk
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Harderwijk?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Harderwijk? Vraag dan een offerte aan. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We garanderen een super partij en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen