[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Hardinxveld-Giessendam? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, vitaal én aantrekkelijk drankje! gemakkelijk.gezamenlijk met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste model voor jouw partij, beurs of festival in Hardinxveld-Giessendam. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Hardinxveld-Giessendam

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Hardinxveld-Giessendam, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een perfect match met uw feest zijn. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die uitstekend is voor jouw happening. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met overgave en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Hardinxveld-Giessendam een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Hardinxveld-Giessendam
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Hardinxveld-Giessendam meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Hardinxveld-Giessendam? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een buitengewoon feest en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen