[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in het Bildt? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én prachtig drankje! Een smoothiebar huren in het Bildt is heel practisch. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw partij, beurs of evenement in het Bildt. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in het Bildt

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in het Bildt, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een geheel match met uw festiviteit zijn. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in het Bildt. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Daarna maken onze barkeepers met veel werklust en hartstocht heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in het Bildt. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in het Bildt een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar het Bildt
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in het Bildt?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in het Bildt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen