Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in Hollands Kroon? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, gezond én aantrekkelijk drankje! ongecompliceerd. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en naderhand gaan we zien wat het meest passend is voor jouw feest, beurs of belevenis in Hollands Kroon. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Hollands Kroon

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Hollands Kroon, wij hebben steevast een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom dit steevast zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Hollands Kroon. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Hollands Kroon een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Hollands Kroon
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Hollands Kroon direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Hollands Kroon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We beloven een fantastisch partij en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen