Wil jij in Hoogezand-Sappemeer iets unieks organiseren? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én prachtig drankje! ongekunsteld. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw feest, beurs of belevenis in Hoogezand-Sappemeer. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw partij zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Hoogezand-Sappemeer

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Hoogezand-Sappemeer, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een geheel match met uw partij zijn. Waarom dit altijd zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw evenement. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met drift en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Hoogezand-Sappemeer een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Hoogezand-Sappemeer
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Hoogezand-Sappemeer?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Hoogezand-Sappemeer? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen