[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een gebeurtenis in Kampen en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én goed drankje! Een smoothiebar huren in Kampen is heel makkelijk. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest handig is voor jouw festiviteit, beurs of belevenis in Kampen. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Kampen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Kampen, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een volledig match met uw partij zijn. Waarom dit doorlopend zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Kampen. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met drift en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Kampen een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Kampen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Kampen meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Kampen? Vraag dan een offerte aan. naderhand zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een fantastisch partij en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen