Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in Leek? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw ceremonie in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, vitaal én aantrekkelijk drankje! gemakkelijk. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw partij, beurs of evenement in Leek. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Leek

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Leek, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een uitstekend match met uw partij zijn. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Leek. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. later maken onze barkeepers met veel daadkracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Leek. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Leek bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Leek
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Leek?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Leek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. aansluitend zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.We waarborgen een supergaaf partij en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen