[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw gebeurtenis in Leeuwarderadeel? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw event in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én prachtig drankje! Het is zeer makkelijk om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en later gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw party, beurs of manifestatie in Leeuwarderadeel. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zal het op uw festival zeer populair zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Leeuwarderadeel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Leeuwarderadeel, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een perfect match met uw festival zijn. Waarom dit steevast zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festival in Leeuwarderadeel. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens bereiden onze bartenders met overgave en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Leeuwarderadeel een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Leeuwarderadeel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Leeuwarderadeel?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Leeuwarderadeel? Vraag dan een offerte aan. hierna zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een super festival en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen