[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw gebeurtenis in Leidschendam-Voorburg? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én mooi drankje! gemakkelijk. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw party, beurs of festival in Leidschendam-Voorburg. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het meteen veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Leidschendam-Voorburg

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Leidschendam-Voorburg, onze mobiele smoothiebars zullen doorlopend een perfect match met uw feest zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Leidschendam-Voorburg. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. nadien. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Leidschendam-Voorburg een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Leidschendam-Voorburg
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Leidschendam-Voorburg direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Leidschendam-Voorburg? Vraag dan een aanbod aan. daarna zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen