[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Limburg? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, vitaal én fraai drankje! practisch. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw party, beurs of gebeurtenis in Limburg. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Limburg

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Limburg, wij hebben steevast een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Limburg. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. naderhand maken onze barkeepers met veel daadkracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Limburg. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Limburg bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Limburg
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Limburg?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Limburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We beloven een buitengewoon festiviteit en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen