[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Littenseradiel? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw feest in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, gezond én fraai drankje! ongecompliceerd.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste concept voor jouw partij, beurs of gebeurtenis in Littenseradiel. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw feest zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Littenseradiel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Littenseradiel, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Littenseradiel. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens prepareren onze bartenders met passie en liefde de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Littenseradiel bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Littenseradiel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Littenseradiel meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Littenseradiel? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen