Heb jij een happening in Menterwolde en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, gezond én prachtig drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren.collectief met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw party, beurs of happening in Menterwolde. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw partij zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Menterwolde

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Menterwolde, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een uitstekend match met uw partij zijn. Waarom dit doorlopend zo is? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw partij in Menterwolde. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. aansluitend maken onze barkeepers met veel energie en overgave lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Menterwolde. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Menterwolde een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Menterwolde
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Menterwolde direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Menterwolde? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen