[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Midden-Delfland en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw partij in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én aantrekkelijk drankje! simpel.collectief met jouw sparren we over de mogelijkheden en selecteren we het beste model voor jouw feest, beurs of evenement in Midden-Delfland. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Midden-Delfland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Midden-Delfland, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom dit onophoudelijk zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. later maken onze barkeepers met veel energie en hartstocht lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Midden-Delfland. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Midden-Delfland bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Midden-Delfland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Midden-Delfland?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Midden-Delfland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. hierna zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.We beloven een buitengewoon festival en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen