Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in Montferland? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, heilzaam én fraai drankje! Het is zeer makkelijk om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en vervolgens gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw party, beurs of festival in Montferland. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het meteen veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Montferland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Montferland, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een perfect match met uw feest zijn. Waarom is dit zo? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Montferland. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met hartstocht en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Montferland een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Montferland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Montferland meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Montferland? Vraag dan een aanbod aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen