Heb jij een belevenis in Neerijnen en wil je ook iets unieks hebben? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw event in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, gezond én goed drankje! ongekunsteld. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw partij, beurs of evenement in Neerijnen. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, trekt het onmiddellijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Neerijnen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Neerijnen, wij hebben altijd een smoothiebar die perfect aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die perfect is voor jouw gebeurtenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel daadkracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Neerijnen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Neerijnen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Neerijnen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Neerijnen meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Neerijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. hierna zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We beloven een fantastisch partij en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen