[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een gebeurtenis in Nieuwkoop en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én aantrekkelijk drankje! Een smoothiebar huren in Nieuwkoop is heel eenvoudig. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en later gaan we zien wat het meest passend is voor jouw partij, beurs of evenement in Nieuwkoop. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel mensen komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Nieuwkoop

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Nieuwkoop, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een perfect match met uw festiviteit zijn. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Nieuwkoop. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. aansluitend maken onze barkeepers met veel daadkracht en passie lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Nieuwkoop. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Nieuwkoop een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Nieuwkoop
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Nieuwkoop onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Nieuwkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We garanderen een fantastisch festiviteit en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen