Heb jij een evenement in Noord-Beveland en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, vitaal én goed drankje! Een smoothiebar huren in Noord-Beveland is heel eenvoudig. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we zien wat het meest passend is voor jouw festiviteit, beurs of belevenis in Noord-Beveland. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Noord-Beveland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Noord-Beveland, wij hebben doorlopend een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom dit doorlopend zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je doorlopend een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw evenement. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. hierna. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Noord-Beveland bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Noord-Beveland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Noord-Beveland direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Noord-Beveland? Vraag dan een offerte aan. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een fantastisch festiviteit en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen