Op zoek naar iets unieks voor jouw happening in Noord-Brabant? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw viering in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, heilzaam én mooi drankje! ongecompliceerd.Samen met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste concept voor jouw festival, beurs of evenement in Noord-Brabant. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw feest zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Noord-Brabant

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Noord-Brabant, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die uitstekend aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. aansluitend maken onze barkeepers met veel energie en overgave lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Noord-Brabant. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Noord-Brabant een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Noord-Brabant
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Noord-Brabant onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Noord-Brabant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een supergaaf feest en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen