Wil jij in Noord-Holland iets unieks organiseren? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een lekker, heilzaam én schoon drankje! Een smoothiebar huren in Noord-Holland is heel practisch.gezamenlijk met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste model voor jouw festiviteit, beurs of gebeurtenis in Noord-Holland. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw festiviteit zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Noord-Holland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Noord-Holland, wij hebben onophoudelijk een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Noord-Holland. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met drift en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Noord-Holland een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Noord-Holland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Noord-Holland?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Noord-Holland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een fantastisch festiviteit en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen