Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Noordwijkerhout? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw viering in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én fraai drankje! Het huren van een mobiele smoothiebar is zeer simpel.collectief met jouw sparren we over de kansen en kiezen we het beste concept voor jouw festijn, beurs of belevenis in Noordwijkerhout. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, trekt het direct veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Noordwijkerhout

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Noordwijkerhout, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een uitstekend match met uw feest zijn. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Noordwijkerhout. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. hierna. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Noordwijkerhout bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Noordwijkerhout
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Noordwijkerhout?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Noordwijkerhout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. later zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een buitengewoon feest en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen