[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een belevenis in Nuenen, Gerwen en Nederwetten en wil je ook iets unieks hebben? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, vitaal én aantrekkelijk drankje! ongekunsteld. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest handig is voor jouw festijn, beurs of festival in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, wij hebben altijd een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die prima is voor jouw gebeurtenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we collectief welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel wilskracht en passie lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Nuenen, Gerwen en Nederwetten een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Nuenen, Gerwen en Nederwetten
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Nuenen, Gerwen en Nederwetten direct een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Nuenen, Gerwen en Nederwetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vervolgens zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen