[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Oldambt? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een smakelijk, gezond én goed drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren.Samen met jouw sparren we over de mogelijkheden en kiezen we het beste concept voor jouw festival, beurs of belevenis in Oldambt. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zal het op uw festival zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Oldambt

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Oldambt, onze mobiele smoothiebars zullen steevast een geheel match met uw festival zijn. Waarom dit permanent zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Oldambt bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Oldambt
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Oldambt onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Oldambt? Vraag dan een offerte aan. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze toewijding voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen