Wil jij in Onderbanken iets unieks initiëren? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw ceremonie in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, heilzaam én prachtig drankje! simpel. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest geschikt is voor jouw festival, beurs of evenement in Onderbanken. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Onderbanken

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Onderbanken, wij hebben altijd een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw gebeurtenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met hartstocht en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Onderbanken bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Onderbanken
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Onderbanken direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Onderbanken? Vraag dan een offerte aan. nadien zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen