[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Opmeer? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én schoon drankje! makkelijk. Vertel ons jouw wensen en gezamenlijk gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw festiviteit, beurs of gebeurtenis in Opmeer. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Opmeer

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Opmeer, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een geheel match met uw festiviteit zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Opmeer. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens bereiden onze bartenders met drift en toewijding de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Opmeer een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Opmeer
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Opmeer direct een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Opmeer? Vraag dan een aanbod aan. nadien zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een fantastisch festiviteit en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen