[rank_math_breadcrumb]

Wil jij in Opsterland iets unieks regelen? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én prachtig drankje! ongekunsteld. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw partij, beurs of manifestatie in Opsterland. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zal het op uw feest zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Opsterland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Opsterland, wij hebben steevast een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw feest in Opsterland. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. naderhand maken onze barkeepers met veel energie en hartstocht heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Opsterland. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Opsterland een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Opsterland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Opsterland?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Opsterland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. nadien zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen