Wil jij in Oud-Beijerland iets unieks initiëren? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw event in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een aangenaam, gezond én schoon drankje! simpel. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we zien wat het meest handig is voor jouw partij, beurs of happening in Oud-Beijerland. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zullen veel mensen komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Oud-Beijerland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Oud-Beijerland, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een volledig match met uw festiviteit zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die methode weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Oud-Beijerland. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. Vervolgens prepareren onze bartenders met passie en genegenheid de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Oud-Beijerland bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Oud-Beijerland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Oud-Beijerland meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Oud-Beijerland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We garanderen een super festiviteit en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen