Wil jij in Oude IJsselstreek iets unieks regelen? Het zou dan een goed idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw ceremonie in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, vitaal én schoon drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een geschikte bar voor jouw party, beurs of evenement in Oude IJsselstreek. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het meteen veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Oude IJsselstreek

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Oude IJsselstreek, wij hebben doorlopend een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Je weet daarom dat je doorlopend een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw evenement. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. aansluitend maken onze barkeepers met veel daadkracht en hartstocht heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Oude IJsselstreek. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Oude IJsselstreek bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Oude IJsselstreek
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Oude IJsselstreek meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Oude IJsselstreek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen