Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Purmerend? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw viering in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én prachtig drankje! Het is zeer eenvoudig om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we zien wat het meest passend is voor jouw festival, beurs of evenement in Purmerend. Op een leuke en entertainende methode zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel publiek komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Purmerend

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Purmerend, wij hebben doorlopend een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Waarom dit doorlopend zo is? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. hierna. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Purmerend een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • permanent bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Purmerend
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Purmerend meteen een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Purmerend? Vraag dan een aanbod aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen