[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in Renswoude? Een mobiele smoothiebar is dan helemaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, gezond én schoon drankje! Het is zeer makkelijk om een mobiele smoothiebar te huren. Vertel ons jouw wensen en collectief gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw partij, beurs of festival in Renswoude. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Renswoude

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Renswoude, wij hebben altijd een smoothiebar die prima aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Op die wijze weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festival in Renswoude. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. aansluitend maken onze barkeepers met veel daadkracht en passie lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Renswoude. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Renswoude bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Renswoude
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Onmiddellijk een smoothiebar huren in Renswoude?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Renswoude? Vraag dan een offerte aan. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze liefde voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen