[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een happening in Reusel-De Mierden en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw locatie! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een reuzelekker, vitaal én mooi drankje! Een smoothiebar huren in Reusel-De Mierden is heel eenvoudig. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we bekijken wat het meest handig is voor jouw party, beurs of manifestatie in Reusel-De Mierden. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zal het op uw feest zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Reusel-De Mierden

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Reusel-De Mierden, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een perfect match met uw feest zijn. Waarom dit altijd zo is? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Daarna maken onze barkeepers met veel daadkracht en drift heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Reusel-De Mierden. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Reusel-De Mierden bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Reusel-De Mierden
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Meteen een smoothiebar huren in Reusel-De Mierden?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Reusel-De Mierden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zenden je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We verzekeren een super feest en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen