[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw evenement in Rijssen-Holten? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een reuzelekker, heilzaam én goed drankje! Een smoothiebar huren in Rijssen-Holten is heel gemakkelijk. Vertel ons jouw wensen en samen gaan we op zoek naar een juiste bar voor jouw partij, beurs of happening in Rijssen-Holten. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw bezoek klaarmaken, zal het op uw festiviteit zeer gewild zijn.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Rijssen-Holten

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Rijssen-Holten, wij hebben altijd een smoothiebar die volledig aansluit op jouw wensen. Hoe dat kan? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Op die manier weet je dus zeker dat er een bar is die absoluut niet zal mistaan op jouw festiviteit in Rijssen-Holten. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
In overleg bepalen we samen welke smoothies er op het menu komen. naderhand. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Maar waarom een smoothiebar in Rijssen-Holten bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • doorlopend bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Rijssen-Holten
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Rijssen-Holten meteen een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Rijssen-Holten? Vraag dan een offerte aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.We verzekeren een super festiviteit en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen