[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw gebeurtenis in Roerdalen? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, gasten of collega’s eens met een smakelijk, gezond én aantrekkelijk drankje! ongekunsteld. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest passend is voor jouw party, beurs of manifestatie in Roerdalen. Op een leuke en entertainende wijze zorgen wij dat jouw bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Roerdalen

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Roerdalen, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een volledig match met uw festiviteit zijn. Waarom dit altijd zo is? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Je weet daarom dat je altijd een goede aansluitende bar krijgt die uitstekend is voor jouw happening. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we samen met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. later. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Roerdalen bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Roerdalen
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Roerdalen onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je nieuwsgierig naar wat we voor jouw gebeurtenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Roerdalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen