[rank_math_breadcrumb]

Heb jij een belevenis in Roermond en wil je ook iets unieks hebben? Kies er dan voor om een mobiele smoothiebar te huren op jouw plaats! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, vitaal én prachtig drankje! Een smoothiebar huren in Roermond is heel eenvoudig. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en hierna gaan we bekijken wat het meest handig is voor jouw partij, beurs of happening in Roermond. Wij zorgen dat je bezoek hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel publiek even stoppen om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Roermond

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Roermond, wij hebben altijd een smoothiebar die geheel aansluit op jouw wensen. Waarom dit altijd zo is? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. Indien je zelf al een bar beschikbaar hebt, dan kunnen wij hier ook prima mee werken.
Graag overleggen we collectief met jou welke smoothies we aan de bezoek serveren. aansluitend maken onze barkeepers met veel wilskracht en hartstocht heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle bezoek in Roermond. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in Roermond een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • onophoudelijk bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Roermond
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


Direct een smoothiebar huren in Roermond?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Roermond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen je dan binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel op maat.We beloven een geweldig feest en bezoek die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen