Op zoek naar iets unieks voor jouw belevenis in ’s Hertogenbosch? Een mobiele smoothiebar is dan totaal wat voor jou! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, gezond én goed drankje! ongekunsteld. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest handig is voor jouw festiviteit, beurs of festival in ’s Hertogenbosch. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke wijze. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, zullen veel lieden komen kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in ’s Hertogenbosch

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in ’s Hertogenbosch, onze mobiele smoothiebars zullen permanent een volledig match met uw festiviteit zijn. Waarom is dit zo? Onze barmeubels zijn namelijk zeer divers en we hebben een assortiment van meer dan 20 verschillende smoothiebars. Je weet daarom dat je doorlopend een goede aansluitende bar krijgt die geheel is voor jouw evenement. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
In overleg bepalen we gezamenlijk welke smoothies er op het menu komen. later maken onze barkeepers met veel daadkracht en overgave heerlijke smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in ’s Hertogenbosch. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Waarom zou je in ’s Hertogenbosch een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar ’s Hertogenbosch
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In ’s Hertogenbosch onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw belevenis kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in ’s Hertogenbosch? Vraag dan een aanbod aan. hierna zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.We beloven een geweldig festiviteit en gasten die nog lang zullen napraten over de geweldige smoothies.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen