[rank_math_breadcrumb]

Op zoek naar iets unieks voor jouw gebeurtenis in Schouwen-Duiveland? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw festival in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een lekker, heilzaam én mooi drankje! ongekunsteld. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en nadien gaan we zien wat het meest geschikt is voor jouw festiviteit, beurs of manifestatie in Schouwen-Duiveland. Wij zorgen dat je gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een gezellige en leuke methode. Omdat onze barkeepers on the spot bezig zijn met de heerlijke smoothies, trekt het gelijk veel bekijks.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Schouwen-Duiveland

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Schouwen-Duiveland, onze mobiele smoothiebars zullen onophoudelijk een uitstekend match met uw festival zijn. Hoe dat kan? Omdat wij beschikken over ruim twintig verschillende barmeubels in diverse groottes en stijlen. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw happening. Onze bartenders kunnen ook prima werken op een bar die u zelf al ter beschikking heeft. Dat is geen probleem.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. naderhand maken onze barkeepers met veel werklust en passie lekkere smoothies vol vitamine en mineralen voor alle gasten in Schouwen-Duiveland. Om zo weinig mogelijk voedingstoffen te verliezen, werken wij alleen met verse ingredienten. Maar waarom een smoothiebar in Schouwen-Duiveland bij ons huren in plaats van ergens anders? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • Altijd bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Schouwen-Duiveland
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Schouwen-Duiveland onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Schouwen-Duiveland? Vraag dan een aanbod aan. Vervolgens zul je binnen 24 uur een aanbod op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze genegenheid voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen