Wil jij in Sint-Michielsgestel iets unieks initiëren? Het zou dan een klasse idee zijn om een mobiele smoothiebar voor jouw ceremonie in te huren! Verras je bezoekers, bezoek of collega’s eens met een aangenaam, heilzaam én prachtig drankje! makkelijk} om een mobiele smoothiebar te huren. Graag komen we erachter wat jouw wensen en eisen zijn en later gaan we zien wat het meest passend is voor jouw festiviteit, beurs of evenement in Sint-Michielsgestel. Op een leuke en entertainende manier zorgen wij dat jouw gasten hun dagelijkse dosis groenten en fruit binnen krijgen op een zeer unieke manier. Doordat onze gastvrije bartenders de smoothies voor de ogen van jouw gasten klaarmaken, zullen veel mensen even halthouden om te kijken.

Een mobiele smoothiebar op locatie in Sint-Michielsgestel

Of het nu gaat om een verjaardag, personeelsfeest of congres in Sint-Michielsgestel, onze mobiele smoothiebars zullen altijd een perfect match met uw partij zijn. Hoe dat kan? Dit komt omdat wij zeer veel verschillende barren hebben.. Zo weet je zeker dat je de bar krijgt die precies goed is voor jouw belevenis. En beschik je zelf al over een bar, dan kunnen wij onze blenders ook daar op installeren.
Graag overleggen we gezamenlijk met jou welke smoothies we aan de gasten serveren. Vervolgens bereiden onze bartenders met passie en belangstelling de kleurrijke en gezonde drankjes voor alle aanwezigen. Wij werken met verse ingrediënten zodat er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Waarom zou je in Sint-Michielsgestel een smoothiebar huren en niet bij onze concurrenten?? Omdat onze bars:

  • Inzetbaar zijn op vrijwel iedere locatie
  • Beschikbaar zijn in diverse stijlen en formaten
  • We voor beurzen en congressen speciale bars hebben
  • Volledig te personaliseren zijn met jouw logo of tekst
  • steevast bemand worden door enthousiaste bartenders
  • Aangekleed worden met vazen met vers fruit
  • Voorzien zijn van alles wat nodig is, zoals ook glaswerk of disposables


Bovendien:

  • Wij rekenen geen transportkosten naar Sint-Michielsgestel
  • Wij de scherpste huurtarieven hanteren>
  • Nou eenmaal de lekkerste smoothies maken>


In Sint-Michielsgestel onmiddellijk een smoothiebar huren?

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw happening kunnen betekenen en wat het kost om een smoothiebar te huren in Sint-Michielsgestel? Vraag dan een offerte aan. later zul je binnen 24 uur een offerte op maat van ons toegestuurd krijgen.Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze belangstelling voor smoothies proef je terug.Home

Offerte aanvragen
Informatie aanvragen